Per nosaltres allò alternatiu
és el convencional

És salut

Blank és el teu centre mèdic integratiu de salut i teràpies integratives que t’acompanya en el teu camí de sanació, entenent la salut com un tot, format per cos, ment i vivències. Visitem persones i com a tal, et tractarem com a ésser únic i diferent.

No ets el o la nostra pacient, sinó que volem que tu formis part activament del teu procés de salut. Nosaltres no et curem, ho faràs tu sol o sola, amb la nostra ajuda. Posem a la teva disposició un equip multidisciplinari de professionals de diferents disciplines mèdiques que treballen en equip per a poder acompanyar-te de la millor manera.

Més que un centre d’activitats

És moviment

Blank2 és el teu espai per expandir-te, per potenciar-te, escolar-te i deixar-te sentir per assolir el teu propi benestar. És moviment, és fluir amb el que necessitem per sentir-nos en equilibri amb el nostre cos, la nostra ment i les nostres emocions. Blank2 és un espai potenciador de vincles sans entre persones. Un lloc segur per compartir-nos i créixer junts i juntes. És autocura, temps per tu, presència i amor propi per seguir caminant.