especialitat

Què és l’Odontologia Integrativa?

L’odontologia integrativa fa referència a l’exercici de l’odontologia d’una manera més àmplia i menys invasiva.

Per què és més àmplia?

Perquè està dedicada a prevenir, diagnosticar i tractar problemes que apareixen degut a les connexions que existeixen entre la cavitat bucal i la resta de l’organisme, tant a nivell físic, com a nivell emocional, energètic i/o social.

És a dir, tots els elements de la boca estan interconnectats amb diferents parts del cos, reflecteixen diverses emocions i poden estar influenciats per elements externs com la contaminació ambiental i electromagnètica o els cicles lunars.

Per què és menys invasiva?

Perquè abans de qualsevol intervenció, es busca la causa del problema, s’analitza la funció utilitzant els mètodes diagnòstics més avançats i s’utilitzen els materials més biocompatibles que estan avui dia al nostre abast.

Especialitat

L’odontologia integrativa considera la correcta funció (respiració, masticació, deglució i fonació) com a base per la bona salut, per això, s’ajuda de diferents disciplines com la Dentosofia (més espiritual) o la Rehabilitació Neuroclusal (més estructural) per a tornar la salut a través de les boques.

Rehabilitar la funció alterada, retirar materials tòxics i canviar-los per altres més compatibles, acompanyar processos amb altres teràpies complementàries com la teràpia neural, l’osteopatia, l’homeopatia, la logopèdia, les dietes depuratives, l’aromateràpia o la kinesiologia, són pràctiques habituals de l’odontologia integrativa.

Tractar-se amb odontologia integrativa és canviar la manera de mirar-se i cuidar-se, tenint cura integral de la salut.

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Claudia Vázquez Martín

Odontòloga integrativa

Des de molt petita va voler ser dentista. La va fascinar com uns ferros li canviaven la boca. L’odontologia l’ha portada sempre a molts llocs: la universitat a Madrid, primers anys d’experiència laboral a Londres, cooperació internacional a Nicaragua, Mèxic, Grècia i Argentina.

Va tornar a Barcelona a estudiar un Màster d’Estètica Dental i durant varis anys va treballar en estètica exclusiva. Diu que van ser els anys més frustrants de tota la seva carrera. Quan era apunt d’abandonar la seva professió, va aparèixer a la seva vida el Màster de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal, i tot va canviar, es va obrir una porta.

A partir d’aquí es va formar en Kinesiologia, psiconeuroodontologia, Flors de Bach i Dentosofia.


Qui és?

Diletta Achilli

Odontòloga integrativa

Llicenciada en Odontologia el 1996, es va especialitzar en Pròtesis dental i Rehabilitació Neuro-oclusal. Va recórrer un llarg camí per reunir coneixements i experiències per enriquir la seva formació, com la Naturopatia, la Kinesiologia, l’Odontologia neurofocal, la Dentosofia.

Viu l’odontologia com un binomi de ciència i art, recordant que les dents expressen el que l’ànima experimenta.

La seva relació amb el pacient es basa en un acompanyament des del respecte i la responsabilitat de cada un cap a la recuperació de la salut.


Qui és?

Clara Torrallardona Bigorra

Higienista protèsica dental

La Clara és higienista protèsica dental. El seu objectiu a Blank és ajudar les persones a aconseguir una bona salut bucal i tenir el millor dels somriures, utilitzant les millors eines i tecnologia, envoltada d’un gran equip humà i professional.

Ella és oberta i comunicativa i li agrada desenvolupar la seva feina de la manera més responsable, sempre intentant donar el 100%. Al seu temps lliure, li agrada escapar-se a la muntanya a fer diferents activitats, és molt activa i gaudeix de la gent que l’envolta.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte