especialitat

Què és la Nutrició i dietètica a Blank?

A Blank, creiem que els aliments són la font per nutrir les nostres cèl·lules però també per nutrir les nostres emocions. Creiem en una alimentació el més natural possible, sense processar. Som el que mengem i com ho mengem.

En consulta, personalitzem les recomanacions dietètiques a les teves necessitats i busquem integrar-les als teus hàbits. El nostre objectiu és facilitar un procés de canvi que formi part de tu i que perduri en el temps.

Especialitat

Què tracta?

 

– Acompanyament en canvi
d’hàbits alimentaris

– Nutrició esportiva

– Nutrició oncològica

– Embaràs i lactància

– Control de pes

– Nutrició clínica: hipertensió, colesterol, diabetis, menopausa,…

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Esther Vila

Infermera, Nutricionista, Hidroterapeuta i PNIE

 

Infermera i Nutricionista; experta en Nutrició i Salut Oncològica, Dietista, PNIE, Medicina Quàntica, Hidroteràpia de Còlon, Reflexoteràpia Podal, Drenatge Limfàtic Manual i Quiromassatge. Exerceix a la sanitat pública en un CAP i ho compagina amb la consulta privada on practica el manteniment i la millora de la Salut de manera Integrativa.

Partint de la base de la Nutrició i la Medicina Quàntica com a diagnosi, recolzada per la hidroteràpia de còlon per desintoxicar l’organisme, l’analítica de la femta i orina i el reforç amb complements ortomoleculars i fitoterapèutics busca la causa que desequilibra l’organisme i que l’encamina a la pèrdua de salut.

 


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte