curs

Què és el curs de Meditació ?

Es tracta d’un programa de formació complert i sòlid per a potenciar el lideratge conscient a través de tècniques avançades de meditació. Tots tenim la necessitat vital de desenvolupar el nostre talent, creativitat i lideratge per poder aconseguir els nostres propòsits.

És un programa de formació que augmentarà el teu coneixement i habilitats sobre el teu potencial mental i físic, aplicat a la gestió personal i professional. Crearàs la teva pròpia i única experiència de meditació avançada que et prepararà per a una nova manera de ser, pensar i operar utilitzant el total potencial creatiu latent que resideix al nivell més profund de la teva ment, pel desenvolupament dels teus propòsits personals i professionals. Aprendràs la gestió efectiva de l’energia personal en un entorn dinàmic.

Curs

Més informació

 

— dimarts (12:00-14:00), dimecres (19:30-21:30)

— Blank² (Miramarges, 6. Vic)

— 440€ (8 sessions)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Josep M. Clopés

Fundador d’Executive Meditation

 

En Josep M. Clopés té una llarga trajectòria orientada al desenvolupament del potencial mental per la millora personal i professional a través de tècniques de meditació avançada a la vida quotidiana (personal i professional).

És Diplomat en Màrqueting i té una extensa experiència professional en l’àmbit directiu i executiu, ha treballat com a director general, director de màrqueting i consultor a empreses del sector TIC i industrials com Accenture, Xerox Corporation, Business T&G, Industrias Verdes i Camerdata.

En l’àmbit de la meditació avançada, és un mestre amb més de 30 anys d’experiència a la pràctica i més de 10 anys en l’ensenyament.

 


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte