especialitat

Què és la Medicina Integrativa?

La medicina integrativa considera a l’ésser humà en la seva totalitat, ja que cadascuna de les parts de l’individu estan relacionades i interaccionen entre si. Es tracta de una visió holística, on es té en compte a la persona en conjunt i no només la malaltia. La medicina integrativa, com el seu nom indica, engloba medicines complementàries junt amb la medicina convencional o al•lopàtica per a realitzar el tractament òptim per a cada pacient.

El tractament integratiu del dolor busca estimular els mecanismes d’autoregulació de l’organisme activant així la seva pròpia força curativa.

El dolor és un fenomen complex. De gran importància és trobar i eliminar la o les causes que han originat el problema. Per exemple, el dolor pot ser induït per una postura inadequada mantinguda diàriament a la feina, o també per una zona d’irritació deguda a una cicatriu … De la mateixa manera, juguen un paper important en el manteniment del dolor dietes inadequades, toxines, també estressants emocionals.

Per això apliquem mètodes naturals, dietètica, teràpia neural, acupuntura, teràpies manuals com l’osteopatia o la quiropràxia, tècniques de relaxació, etc junt amb tractaments al•lopàtics sempre que sigui necessari. El tractament s’adapta a les necessitats individuals de cada pacient.

Especialitat

Què tracta?

 

– Mals de cap: Migranya, cefalees, mal de cap posttraumàtic, clúster, disfunció craniomandibular

– Dolors d’esquena: Cervical, cervicobraquiàlgies, dolor toracal, dolor lumbar, ciatiàlgies, dolor per hèrnia discal, dolor després d’intervenció quirúrgica a la columna vertebral, estenosi del canal espinal, mal d’esquena per osteoporosi, afeccions de l’articulació ileosacral, coccigodinia

– Dolor per malalties reumàtiques com l’artritis reumatoide, Bechterew

– Fibromiàlgia

– Artrosi simptomàtica

– Neuràlgies: Neuràlgia del trigemin, neuràlgies posherpètiques, dolors neuropàtics per lesió de nervis, polineuropatia

– Síndrome doloros regional complex o distròfia simpàtica reflexe (Suddeck)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Daniela Passani

Metge experta en Medicina Natural, Teràpia Neural, Acupuntura, Medicina Ayurvèdica, Quiroteràpia, Osteopatia i Teràpia segons el Model de Distorsió Fascial de Stephen Typaldos

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i Doctorat en Medicina per la Universitat de Heidelberg, Alemanya. Especialista en Anestèsia i Reanimació, Clínica del Dolor. Va fer un Postgrau en Medicina Ayurvèdica a través de la Middlesex University de Londres, Anglaterra. També es va formar en Medicina Osteopàtica a la Deutsch- Amerikanische Akademie für Osteopathie, Alemanya.
Va estar treballant com a metgessa adjunta en la Clínica de Medicina Natural i Integrativa de la Universitat de Duisburg-Essen, Alemanya.
Molt influenciada per l’Ayurveda, que ha esdevingut la seva filosofia de vida. El seu objectiu és establir i mantenir una salut integral, aconseguint que el cos i la ment assoleixin el seu estat d’equilibri.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte