especialitat

Què és el Massatge Terapèutic?

Els massatges terapèutics de Blank són adaptats a les teves necessitats en el moment que estàs vivint. Treballem tant massatges corporals com massatges facials amb diferents tècniques: Quiromassatge, Reflexoteràpia, Drenatge limfàtic Manual, Massatge Relaxant, Massatge Oriental, estimulació́ de punts d’acupuntura, massatges pre i post quirúrgics…

Per a realitzar aquestes tècniques utilitzem l’Aromateràpia, on ens servim d’olis essencials de plantes amb finalitats medicinals. Els compostos actius dels olis essencials ens ajuden a assolir un benestar tant físic com mental. L’aromateràpia és una tècnica de cura, bellesa i medicina complementària o alternativa amb la qual podrem millorar la nostra salut.

Especialitat

Què tracta?

 

– Cames cansades o inflades
– Cel•lulitis
– Retenció de líquids
– Contractures
– Estrès
– Desequilibri corporal
– Dolor general o local
– Linfoedemes
– Acnè
– Antienvelliment
– Deshidratació

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Equilibri Express: recupera la teva salut aquestes vacances
Qui és?

Esther Vila

Infermera, Nutricionista, Hidroterapeuta i PNIE

 

Infermera i Nutricionista; experta en Nutrició i Salut Oncològica, Dietista, PNIE, Medicina Quàntica, Hidroteràpia de Còlon, Reflexoteràpia Podal, Drenatge Limfàtic Manual i Quiromassatge. Exerceix a la sanitat pública en un CAP i ho compagina amb la consulta privada on practica el manteniment i la millora de la Salut de manera Integrativa.
Partint de la base de la Nutrició i la Medicina Quàntica com a diagnosi, recolzada per la hidroteràpia de còlon per desintoxicar l’organisme, l’analítica de la femta i orina i el reforç amb complements ortomoleculars i fitoterapèutics busca la causa que desequilibra l’organisme i que l’encamina a la pèrdua de salut.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte