activitat

Què és Massatge amb cançons?

Basat en el disc que porta per títol el mateix nom, Massatge amb cançons és un projecte que neix l’any 2008 amb la voluntat d’oferir, a famílies amb nadons de 0 a 9 mesos, una proposta per a compartir moments entranyables; una eina de vinculació afectiva i d’estimulació sensorial on la música i el massatge treballen de manera interdisciplinària.

Una bonica oportunitat per aprendre la tècnica de massatge infantil a través de dolces melodies i sons que acompanyaran els moviments de massatge.

Adreçat a:

Famílies amb nadons de 0 a 9 mesos.

activitat

Més informació

 

— dijous

— 11:30-12:30

— Blank² (Miramarges, 6. Vic)

— 135€ (8 sessions)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Anna Roig Dolz

Pedagoga musical i pianista, especialista en el Mètode Jacques-Dalcroze, en l’etapa 0-6 anys i en música durant l’embaràs. Educadora de Massatge Infantil per l’AEMI.

Coautora del CD Massatge amb cançons (Tot Sona Records) i del CD-llibre Voooox! (L’Auditori: Educa). Autora del llibre-CD La Nana i l’avi Papet. Professora de música i moviment, piano i llenguatge musical a diverses escoles de música i escoles bressol. Formadora de formadors, col·labora amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona realitzant formacions arreu d’Espanya. Directora i creadora del projecte Embarassades i nadons a L’Auditori de Barcelona i de Creixendo (estimulació musical i sensorial per abans i després de néixer), a través del qual comparteix la seva filosofia de treball impartint cursos, tallers i espectacles per a escoles i famílies.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte