especialitat

Què és la Kinesiologia Integrativa®?

La Kinesiologia es un mètode o sistema de comunicació que ens permet mantenir un diàleg directe amb el cos. És el mateix cos que ens diu què li passa i què necessita per aconseguir un millor estat de salut.

El kinesiòleg aprèn a aplicar aquest idioma o aquesta sèrie d’estímuls en el cos de la persona i va recollint la resposta amb un senzill test muscular de longitud de braços anomenat A.R. o Arm Reflex (reflex del braç). Una vegada realitzada la valoració, amb la mateixa tècnica, es treballa per posar en marxa les eines de curació del propi organisme.

Especialitat

Què tracta?

 

– Insomni

– Al·lèrgies

– Ansietat

– Estrés

– Candidiasis, paràsits o fongs

– Fibromialgia

– Problemes estructurals del cos

– Dolors musculars i articulars

– Artritis i artrosis

– Acumulació de metalls pesants

– Intoxicació química

– Síndrome d’intoxicació química múltiple

– Sensibilitat electromagnetica o geopatologies

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Pere Esteve

Kinesiòleg, Naturòpata, Acupuntor i Geobiòleg

 

Amb gairebé 20 anys d’experiència en consulta el Pere es dedica a la investigació i la millora de la salut de la persona en tota la seva integritat.
És una persona inquieta que ha anat formant-se en totes les grans àrees de la salut natural, teràpies manuals, naturopatia, tècniques psicoemocionals, acupuntura i teràpies energètiques. Integrant tot això amb una visió humanista, després de 10 anys com a formador, crea la seva pròpia tècnica i metologia de treball, coneguda com a Kinesiologia Integrativa®, dedicant-se a formar professionals de la salut i el benestar.

Autor del “Manual Práctico de Kinesiología Integrativa” i “Numerología Evolutiva. Un Mapa Vibracional del Ser Humano” tots dos de Natural Ediciones.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte