especialitat

Què és el Grup d’Acompanyament al Postpart Conscient?

Grup de trobades setmanals i presencials de 2 hores, que inclou 1 hora d’acompanyament i 1 hora de ioga mare- nadó, amb la intenció de que et sentis acompanyada durant l’etapa de postpart.

El grup estarà liderat per la Júlia Casals, Instructora de ioga i Doula amb l’acompanyament de la Mireia Serra, Assessora de lactància i Acompanyament perinatal i l’Alba Rosique, Psicòloga perinatal i terapeuta familiar. En aquest grup tractem temes d’interès en la fase de postpart: lactància, criança, emocions…

Inclou càpsules bimensuals a càrrec de professionals, tractant temes que interessin al grup (el preu de la càpsula si no estàs inscrita al grup són 30€/ càpsula).

Rebrem visites periòdiques d’un especialista de Blank (pediatra, nutricionista) per ampliar informació i resoldre dubtes.

Especialitat

Més informació

 

— dimarts

— de 11:00 a 13:00

— Blank² (Miramarges, 6. Vic)

— 60€/ mes (inclou 1 càpsula bimensual) (Preu càpsula solta 30€/ càpsula)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Júlia Casals

Instructora de ioga i Doula

És instructora de ioga per la Maternitat, Doula i acompanyant d’educació viva.
Porta 7 anys acompanyant tan grupal com individualment tots els processos relacionats amb la Maternitat, des de la concepció, les pèrdues, l’embaràs, el part i la criança.
Amb la mirada posada en que si tu vols, la Maternitat pot ser un procés de transformació molt gran.
Co-creadora de l’espai familiar de bosc mimoseta/clariana.

Qui és?

Mireia Serra

Assessora de lactància i Acompanyament perinatal

La Mireia assessora i acompanya des d’un enfoc vivencial i feminista.

Recentment, ha creat el projecte totesleslactanciesmolen.com amb l’objectiu de donar veu a totes les mares i les seves lactàncies, siguin quines siguin, per reivindicar un millor tracte i acompanyament en aquest procés tan vital i transformador. Treballa perquè les dones puguin decidir com alimentar i nodrir a les seves criatures des de la informació i el respecte fent-les sentir més lliures i poderoses i acompanyant-les en el procés.

Qui és?

Alba Rosique

Psicòloga perinatal i terapeuta familiar

És psicòloga clínica especialitzada en teràpia familiar i psicologia perinatal. La seva formació i trajectòria professional segueix una línia constructivista, integradora i sistèmica, focalitzant l’atenció en les emocions, les relacions i el cos.

L’alba treballa perquè les persones puguin construir relacions més sanes amb les seves emocions, amb la persona que son, la seva història i vivències.

I acompanya a dones i a parelles perquè puguin viure un canvi vital com la mapaternitat d’una forma respectuosa i lliure.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte