especialitat

Què és el Grup d’Acompanyament a l’Embaràs Conscient?

És un grup de trobades setmanals i presencials de 2 hores (1h 45 min de ioga + 45 min d’acompanyament) perquè visquis el procés de transformació i revolució interna que provoca la maternitat de manera conscient.

Rebràs un acompanyament setmanal de la mà de 3 professionals en l’àmbit de la maternitat: assessora de lactància, doula i psicòloga. En aquest grup donem importància al cos i la ment ja que, a més del suport emocional, treballem sobre el teu cos i la seva capacitat per parir a través del ioga maternal.

Inclou 1 càpsula bimensual a càrrec de les 3 professionals, tractant temes que interessin al grup (el preu de la càpsula si no estàs inscrita al grup són 30€/ càpsula).

També rebem la visites de Blank (pediatra, nutricionista…) per ampliar informació i resoldre dubtes.

Especialitat

Més informació

 

— dimarts

— 16:00- 18:00

— Blank² (Miramarges, 6. Vic)

— 60€/ mes (inclou ioga + acompanyament i 1 càpsula bimensual) (preu càpsula solta 30€/càpsula)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Júlia Casals

Instructora de ioga i Doula

És instructora de ioga per la Maternitat, Doula i acompanyant d’educació viva.
Porta 7 anys acompanyant tan grupal com individualment tots els processos relacionats amb la Maternitat, des de la concepció, les pèrdues, l’embaràs, el part i la criança.
Amb la mirada posada en que si tu vols, la Maternitat pot ser un procés de transformació molt gran.
Co-creadora de l’espai familiar de bosc mimoseta/clariana.

Qui és?

Mireia Serra

Assessora de lactància i Acompanyament perinatal

La Mireia assessora i acompanya des d’un enfoc vivencial i feminista.

Recentment, ha creat el projecte totesleslactanciesmolen.com amb l’objectiu de donar veu a totes les mares i les seves lactàncies, siguin quines siguin, per reivindicar un millor tracte i acompanyament en aquest procés tan vital i transformador. Treballa perquè les dones puguin decidir com alimentar i nodrir a les seves criatures des de la informació i el respecte fent-les sentir més lliures i poderoses i acompanyant-les en el procés.

Qui és?

Alba Rosique

Psicòloga perinatal i terapeuta familiar

És psicòloga clínica especialitzada en teràpia familiar i psicologia perinatal. La seva formació i trajectòria professional segueix una línia constructivista, integradora i sistèmica, focalitzant l’atenció en les emocions, les relacions i el cos.

L’alba treballa perquè les persones puguin construir relacions més sanes amb les seves emocions, amb la persona que son, la seva història i vivències.

I acompanya a dones i a parelles perquè puguin viure un canvi vital com la mapaternitat d’una forma respectuosa i lliure.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte