especialitat

Què és la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva?

És una tècnica que busca reequilibrar la postura, tornar a portar el centre de gravetat del cos, normalitzar les tensions i pressions de la cavitat abdominal i  millorar la tonicitat dels músculs (posant èmfasi al transvers de l’abdomen i als músculs del sòl pelvià).

Treballa molt la mobilitat de la caixa toràcica i la capacitat respiratòria, per tant, desbloqueja el diafragma respiratori i millora la capacitat d’oxigenació de les cèl·lules, aconseguint d’aquesta manera un augment de la resistència física a l’esforç.

També mobilitza els òrgans de la cavitat abdominal, afavorint, entre d’altres coses, el trànsit intestinal.

Per la seva metodologia, porta un treball implícit d’augment de la propiocepció, i també de la connexió amb el cos i la respiració; com una meditació física.

Es pot treballar amb sessions individuals o en grups reduïts.

 

El procés del mètode hipopressiu, s’organitza en tres fases:

– Introducció: sessions d’una hora per aprendre la tècnica

– Integració: sessions de 30 minuts on es practica i s’evoluciona la tècnica amb la supervisió del fisioterapeuta.

– Reprogramació: entrenament de 30 dies seguits amb sessions de 30 minuts, que  realitza cadascú individualment a casa, amb assessorament del professional si és necessari.

Especialitat

Què tracta?

-Dones en fase postpart

-Persones amb disfuncions dels òrgans abdominals i pelvians

-Persones amb alteracions posturals, sobretot on hi ha un dèficit de la faixa abdominal o molt mala consciència corporal i propiceptiva

-Esportistes que volen millorar la seva capacitat d’oxigenació

 

Més informació

— dilluns

— de 17:30 a 18:30

— Blank² (Miramarges, 6. Vic)

— 45€/mes (cal visita prèvia individual amb exploració 55€/visita)

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Mònica Folgarolas

 

Fisioterapeuta, Rehabilitació uroginecològica i visceral, Osteopatia Bioenergètica Cel·lular i Gimnàstica abdominal hipopressiva

És diplomada en fisioteràpia. Durant la seva trajectòria professional dins l’àmbit privat, ha anat ampliant la seva formació amb diferents postgraus, i això, juntament amb el seu procés de creixement personal, l’ha portada a veure la teràpia des d’una visió holística. Conscient de que tots estem en evolució i canvi constant, li agrada acompanyar a altres persones en el seu procés. La seva eina de treball és el cos, com a font d’informació i connexió amb la resta: energia, emoció, pensament, creences… buscant obrir la consciència de que el cos és una expressió del que som, com estem, com vivim, què sentim… relacionant els símptomes físics amb els aspectes psicoemocionals.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte