especialitat

Què és Expressió i Llenguatge?

És un espai i un temps per expressar-te i explorar els teus diferents llenguatges a partir de diferents experiències que situem en conversa. Una oportunitat per explorar la veu pròpia.
Un lloc on acompanyar-te a enfilar noves idees, on ampliar i aprofundir els teus processos de formació i aprenentatge.

Com ho fem?

– Taller laboratori per a l’escolta i els sentits (presencial amb possibilitat online):

Oferim sessions de petit grup per al respir i l’acollida de noves sensacions. Dedicar un temps i un espai per a l’escolta i per a la trobada amb les diferents sensacions és la base per a futurs aprenentatge i processos de canvi i transformació. El programa de cada sessió s’anirà confegint segons les demandes i necessitats de cada moment.

– Trobades per a la conversa creativa (presencial i online):

Sessions individuals per a joves, adults i gent gran. Estan dirigides a acompanyar moments personals, professionals i acadèmics. Les sessions es van creant segons les característiques i les necessitats de la persona que assisteix a la conversa. Oferim un acompanyament creatiu a partir de l’escolta del teu moment i de les teves necessitats per donar-te altres mirades sobre la teva pràctica o moment personal. Cercarem formes d’enfilar noves idees a partir de l’exploració de diferents formes de llenguatge i expressió. Explorarem la teva creativitat per ajudar-te en la cerca d’una veu pròpia i donarem força i espai a les capacitats creatives que t’acompanyen.

– Taller Transkating:

Tallers monogràfics en blocs matinals intensius amb possibilitats d’oferir blocs formatius de més d’una sessió sota demanda. Dirigit especialment a joves i a professionals de l’educació de les àrees de l’expressió i el llenguatge. Explorarem noves dimensions del pensament poètic, el simbolisme i l’aprenentatge de noves llengües.

Especialitat

Com et podem ajudar?

 

– T’acompanyem en moments vitals de transició, de presa de decisions, de cerca de noves idees, de necessitat de canvi.

– T’oferim un espai i un temps on poder expressar-te i explorar la teva veu pròpia, un lloc refugi on poder estar amb tu mateix/a mentre descobreixes nous estímuls i idees per estendre els teus potencials i capacitats.

– T’assessorem i oferim suport educatiu i acadèmic específic per als estadis previs i inicials del procés d’aprenentatge.

– T’acompanyem en processos d’orientació professional i acadèmica.

– T’oferim formació i acompanyament en l’àmbit de l’aprenentatge de les llengües i del pensament poètic i simbòlic. T’ajudem a tu, a la teva família o al teu centre educatiu a explorar noves dimensions en l’aprenentatge de les llengües i el pensament simbòlic.

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Eva Marichalar-Freixa

Artista, investigadora i docent

És diplomada en Mestre en Llengua Estrangera, llicenciada en Traducció i Interpretació i Màster en Educació Inclusiva. Ha rebut formació artística en l’àmbit de les arts escèniques i contemporànies en escoles, tallers i cicles de diferents ciutats i països. Durant els darrers deu anys, la seva trajectòria com a investigadora en metodologies basades en les arts l’ha dut a coordinar projectes tant de formació com de recerca (Erasmus Plus) i a desenvolupar una forma pròpia de donar nom a aquelles pràctiques autoformatives que des de l’escolta del moment i l’acollida de l’atzar ens permeten explorar de forma creuada entre l’art, la recerca i l’aprenentatge: l’aragrafia.

És creadora i directora de La Fochs, des d’on coordina les seves propostes en l’àmbit de la cultura de proximitat, la creació artística, els processos d’aprenentatge i la investigació. Des de l’any 2012 és impulsora juntament amb Jordi Lafon de la proposta Deriva Mussol, caminar com a pràctica cultural i artística. Durant 4 anys, va impartir l’assignatura “Arts i Comunitat” del Màster en Arts de Carrer de Fira Tàrrega i la Universitat de Lleida. Des de 2003 forma part de l’equip de professorat de l’Àrea d’Expressió Corporal i Dramàtica del Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC. Actualment imparteix també docència a l’etapa primària per a l’Escola Waldorf La Font de Vic.

Ha publicat articles a El carrer és nostre d’Aída Pallarès i Manuel Pérez (Raig Verd, 2017), Temps d’Educació 48 (UB, 2015), Enciclopèdia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU (Springer, 2019) i Keywords, paraules per a la supervivència (Col·lecció Natan, 2019).


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte