especialitat

Què és la Cuina terapèutica a Blank?

Sabem que és difícil fer un canvi d’alimentació si no tens les eines necessàries al teu abast. A Blank, volem acompanyar-te en el teu procés de canvi també a la part pràctica. Amb la cuina terapèutica, volem ser al teu costat i resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir pel camí.

A Blank oferim formació teòrica o pràctica de Cuina Terapeutica. Ho fem en sessions individuals personalitzades o en sessions de grup, per persones amb interessos comuns.

Especialitat

Què tracta?

 

Les sessions de cuina individuals sovint parteixen d’una prescripció mèdica de l’especialista o d’un tractament a seguir: dieta sense gluten, dieta baixa en carbohidrats, anti-càndides, baixa en sucres, baixa en histamina.  A partir d’aquest moment, volem ensenyar-te a utilitzar els ingredients pautats, a descobrir ingredients nous, oferir-te noves receptes, aprendre a organitzar-te perquè et sigui fàcil i per poder aplicar la nova dieta a tota la família…

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Mª Angels Piqué

Xef de Cuina Terapeutica

 

La M. Àngels Piqué és formadora en alimentació conscient i estil de vida saludable. Desenvolupa la seva passió, que és la cuina i l’alimentació, a través de cursos i tallers, acompanyant en dietes terapèutiques i en canvi d’hàbits que ajudin a millorar la salut i el benestar físic, mental i emocional de les persones.


Comença la teràpia avui!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte