07 · 04 · 2022

L’Andrea Ros visita Blank² per omplir-nos de força

Fa unes setmanes vam tenir la sort de rebre a Blank² a l’Andrea Ros, Doula i divulgadora.

L’Andrea ens va presentar el llibre “Lo hago como madremente puedo” i totes juntes vam fer un cercle de dones.

Després d’aquesta activitat, hem après que, quan les mares ens ajuntem i ens posem en cercle, compartim entre totes i narrem l’experiència materna. Acompanyar-nos ens fa més fortes i valentes.

Saber què passa durant la maternitat és important, perquè fins ara el discurs patriarcal ens ha donat una visió de la maternitat totalment errònia, explicada per homes majoritàriament. Quan les dones hem començat a posar-nos al centre i a explicar amb la nostra pròpia veu l’experiència materna, hem pogut començar a canviar les coses.

És essencial posar-nos al centre, compartir entre totes, d’ajudar-nos i crear sororitat entre les mares. A més, el feminisme ha d’abraçar la maternitat i lluitar perquè aquesta sigui més lliure.

Des de Blank² ens sentim molt orgulloses de poder crear aquests espais a la maternitat, on les mares podem narrar la nostra experiència materna. Poder compartir entre totes els que ens passa ens permet viure aquests moments més acompanyades i amb més força.

Si t’agradaria sentir-te acompanyada durant l’embaràs i l’etapa de postpart, t’animem a formar part dels Grups d’Acompanyament:

Són dos grups de trobades setmanals i presencials on rebràs un acompanyament de la mà de 3 professionals en l’àmbit de la maternitat: assessora de lactància, doula i psicòloga.

El Grup d’Acompanyament l’Embaràs Conscient consisteix en 1h 45 min de ioga i 45 min d’acompanyament perquè visquis el procés de transformació i revolució interna que provoca la maternitat de manera conscient. Donem importància al cos i la ment ja que, a més del suport emocional, treballem sobre el teu cos i la seva capacitat per parir a través del ioga maternal.

El Grup d’Acompanyament al Postpart Conscient es tracta d’1h d’acompanyament i 1h de ioga mare-nadó amb la intenció de que et sentis acompanyada durant l’etapa de postpart. Tractem temes d’interès en la fase de postpart: lactància, criança, emocions…

Els dos grups inclouen càpsules bimensuals a càrrec de professionals, tractant temes que interessin al grup.

A més, rebem visites periòdiques d’un especialista de Blank (pediatra, nutricionista) per ampliar informació i resoldre dubtes.

Quan?
Dimarts de 11:00 a 13:00

On?
Blank²

Preu?
60€/ mes (inclou 1 càpsula bimensual)

Aquí pots conèixer l’equip de Maternitat.

Si tu també vols formar part del Grup d’Acompanyament al postpart conscient, contacta’ns!

📷:: Banyador de ratlles

 


Contacta’ns: