Activitat

Curs de preparació a la maternitat conscient

Es tracta d’una experiència presencial que et donarà les eines per viure la maternitat de manera plena i conscient.

Durant el programa, t’acompanyaran 7 professionals especialistes perquè tinguis tota la informació que necessites per a poder decidir sobre el teu embaràs, part, postpart i criança.

Ens trobarem durant 3 dissabtes consecutius a Blank², un espai ampli, diàfan, còmode i íntim, en sessions de 4,5 hores de durada.

Si has decidit passar per aquesta experiència vital de manera informada i conscient, ens agradarà acompanyar-te en aquesta formació de més de 14 hores.

El Curs de preparació a la Maternitat Conscient té 3 mòduls:

1-Embaràs.
2-El part.
3-El post part i inici de la criança.

A cada mòdul hi participaran diferents professionals que tractaran temes importants a tenir en compte en aquestes etapes vitals.

Activitat

Més informació

 

– Quan? dissabte, 29 de maig, 5 de juny i 12 de juny de 2021 de 9:30 a 14:00

– On? Blank² (C/ Miramarges, 6, Vic)

– Inversió: 300€ per parella

Contacte

M— hola@blank.cat

T1    654 955 536

T293 889 56 33

Qui és?

Laia Casadevall

LLevadora, escriptora i activista

Es infermera i llevadora independent. Especialista en lactancia materna, teràpies complementàries per l’embaràs i el part. Docent, escriptora, divulgador i activista per els drets sexuals i reproductius de les dones.
Autora de “Guía para un embarazo consciente” editorial Vergara (2021) i co-autora de la Guia per a l’atenció al part a casa de Catalunya (2018). Fundadora de la Plataforma científica en defensa del pinçament òptim del cordó umbilical (2019).
Treballa perquè les dones puguin rebre informació veraç, objectiva i científica per poder ser així més lliures en les seves maternitats.


Qui és?

Alba Rosique

Psicòloga perinatal i terapeuta familiar

És psicòloga clínica especialitzada en teràpia familiar i psicologia perinatal. La seva formació i trajectòria professional segueix una línia constructivista, integradora i sistèmica, focalitzant l’atenció en les emocions, les relacions i el cos.

L’alba treballa perquè les persones puguin construir relacions més sanes amb les seves emocions, amb la persona que son, la seva història i vivències.

I acompanya a dones i a parelles perquè puguin viure un canvi vital com la mapaternitat d’una forma respectuosa i lliure.


Qui és?

Nuria Roca-Cusachs

Pediatra Integrativa

Llicenciada en Medicina i especialitzada en Pediatria via MIR en un hospital de tercer nivell. A més, ha anat afegint al seu bagul de viatge altres abordatges mèdics, entre els quals l’homeopatia, la medicina antroposòfica i la medicina escolar, que li permeten tenir una visió àmplia de què és el nen, quines són les seves necessitats a cada etapa, quins factors influeixen en el seu estat de salut i com pot recuperar l’estat de salut en un moment donat.


Qui és?

Júlia Casals

Instructora de ioga i Doula

És instructora de ioga per la Maternitat, Doula i acompanyant d’educació viva.
Porta 7 anys acompanyant tan grupal com individualment tots els processos relacionats amb la Maternitat, des de la concepció, les pèrdues, l’embaràs, el part i la criança.
Amb la mirada posada en que si tu vols, la Maternitat pot ser un procés de transformació molt gran.
Co-creadora de l’espai familiar de bosc mimoseta/clariana.


Qui és?

Mireia Serra

Assessora de lactància i Acompanyament perinatal

La Mireia assessora i acompanya des d’un enfoc vivencial i feminista.

Recentment, ha creat el projecte totesleslactanciesmolen.com amb l’objectiu de donar veu a totes les mares i les seves lactàncies, siguin quines siguin, per reivindicar un millor tracte i acompanyament en aquest procés tan vital i transformador. Treballa perquè les dones puguin decidir com alimentar i nodrir a les seves criatures des de la informació i el respecte fent-les sentir més lliures i poderoses i acompanyant-les en el procés.


Qui és?

Esther Vila

Nutricionista, PNIE i infermera integrativa

Infermera i Nutricionista; experta en Nutrició i Salut Oncològica, Dietista, PNIE, Medicina Quàntica, Hidroteràpia de Còlon, Reflexoteràpia Podal, Drenatge Limfàtic Manual i Quiromassatge. Exerceix a la sanitat pública en un CAP i ho compagina amb la consulta privada on practica el manteniment i la millora de la Salut de manera Integrativa.

Partint de la base de la Nutrició i la Medicina Quàntica com a diagnosi, recolzada per la hidroteràpia de còlon per desintoxicar l’organisme, l’analítica de la femta i orina i el reforç amb complements ortomoleculars i fitoterapèutics busca la causa que desequilibra l’organisme i que l’encamina a la pèrdua de salut.


Qui és?

Sònia Cugat

Fisioterapeuta i psicomotricitat, Mètode Feldenkrais

Va conèixer el Mètode Feldenkrais®, cap a l’any 1997, per casualitat, dins la Universitat de Fisioteràpia. El plaer que experimentava durant i acabada la sessió, va ser el que la va “enganxar”. Al cap del temps va experimentar canvis corporals i emocionals. La seva esquena i espatlles es mantenien més rectes amb naturalitat i sense esforç, i el seu moviment era més ric i vital. La va captivar tant, que va tenir clar que volia aprendre per ensenyar-ho a tothom. Va haver d’esperar molts anys fins que va arribar la primera formació que es feia a Espanya, amb la gran sort que es va impartir a Barcelona. Van ser quatre anys d’un gran esforç personal però van valer la pena.

A l’actualitat, transmet tots els seus coneixements, tant en les sessions grupals com individuals i continua aprenent dia a dia.


Em vull inscriure!

hola@blank.cat654 955 536

938 895 633

Si necessites més informació o tens algun dubte,
estarem encantats d’atendre’t.

Formulari de contacte