Contacte Biodinàmic

1.050 

Pròxima edició OCTUBRE 2024

*SESSIONS PRESENCIALS Dissabtes de 09:30h a 19:00h (amb un descans de 2h per dinar)

2024

19 octubre / 23 de novembre / 14 de desembre

2025

18 de gener / 22 de febrer / 22 de març / 26 abril

*SESSIONS ONLINE (ZOOM) Dimecres de 19h a 22h

2024

23 d’ocubre / 20 de novembre / 11 de desembre

2025

15 de gener / 19 de febrer / 19 de març / 23 abril

175€/Seminari x6 (inclou un dissabte presenciaal i una sessió online)


Categories ,

Alfons Molina, Terapeuta amb més de 30 anys d'experiència en consulta i com a docent entre Espanya i Mèxic. Actualmeent treballa des de la teràpia biodinàmica-craneosacral amb l'objectiu d'entrar en contacte amb el potencial de salut del cos.

Descripció

L’entrada en contacte amb el moviment subtil del cos és fonamental en aquesta formació. La vida és moviment i, en connectar amb l’expressió de l’organisme, tenim l’oportunitat d’acompanyar les persones en els seus processos vitals. Així mateix, com a facilitadors, la nostra presència acollidora ens permet observar-nos a nosaltres mateixos. En el contacte amb altres individus, podem percebre aspectes de nosaltres mateixos que de vegades passen desapercebuts.

En aquests sis seminaris, aprenem els uns dels altres, augmentant la nostra percepció i sensibilitat. A través d’aquesta formació, obtenim una millor comprensió de l’organisme, la qual ens ajuda a interpretar millor les necessitats de les persones amb les quals interactuem amb les nostres mans.

Cada individu experimenta una progressió de vida única i personal, marcada per un seguit d’experiències que es van emmagatzemant en la memòria corporal com un mapa. Aquestes memòries poden influir en les nostres malalties i situacions vitals. La facilitació proposada en aquest curs es basa en una comprensió experiencial, on el cos és escoltat i acollit sense judicis ni imposicions.

Mitjançant un contacte lleuger i una observació atenta, acompanyem el moviment que es genera quan aquestes memòries s’alliberen, arribant a un estat de quietud que connecta amb la capacitat de curació inherent en cada un de nosaltres. Aquest procés es veu complementat amb l’estudi del funcionament del cos, la ment i l’esperit per tal de proporcionar una comprensió més profunda.

Aquesta formació està destinada a aquelles persones que desitgin explorar la seva pròpia percepció i la dels altres, a terapeutes que vulguin ampliar la seva sensibilitat i entendre millor el moviment subtil del cos i la seva relació amb la ment, així com a aquells que vulguin explorar-se a nivell personal des d’una experiència directa.

Els mòduls del curs són principalment pràctics i dinàmics, basats en la interacció amb altres persones i el treball en grup. La formació consta de 6 seminaris presencials, un dissabte al mes durant tot el dia, així com 3 hores en línia un altre dia al mes per abordar la part teòrica i facilitar material d’estudi. Aquest format permet posar en pràctica els coneixements adquirits i resoldre dubtes que puguin sorgir.

En resum, aquesta formació ens convida a aprendre a “no fer” des de la presència, permetent que les coses succeeixin de forma natural, i posant l’èmfasi en el potencial de salut del cos.

Gràcies per confiar en aquesta formació per al vostre creixement personal i professional.

Informació addicional
Durada

1 mes, 3 mesos

Mes d'inici

Febrer, Març, Abril, Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre, Octubre, Novembre, Desembre