Psicomotricitat en familia

45 120 
Psicomotricitat en familia
Neteja

SKU N/A Categories ,

Raquel Jufré. Professora del Mètode Feldenkrais, educadoraa de massatge infantil i psicomotricista.

Descripció

Descobreix la màgia de la psicomotricitat en família per al desenvolupament dels teus fills i la connexió familiar.
La psicomotricitat és com un joc divertit que ajuda els nens a moure’s i aprendre al mateix temps. És una manera de donar suport al seu creixement físic i mental mentre gaudeixen. I no només per a ells, també és genial per als adults.
Imagina un espai on pares i fills comparteixen riures i moviments, creant records junts. Aquest racó especial no només enforteix els músculs dels nens, sinó que també estimula el seu cervell i la coordinació.
L’activitat de  psicomotricitat en família no només es basa en saltar i córrer, és un regal per a tota la família! Ajuda els nens a entendre el seu cos i emocions, promovent la confiança i l’autoestima. Per als adults, és una oportunitat única de connectar amb els seus fills d’una manera lúdica i amorosa.

A Blank Moviment oferim dos grups:

  • Grup de 0 – 12 mesos, on els pares experimentaran a través del moviment com es dona el procés de desenvolupament motor dels seus fills i, donarem recursos per acompanyar-lo.
  • Grup d’1 -3 anys, crearem un espai de joc lliure amb la intenció d’acompanyar i afavorir el desenvolupament harmònic de l’infant (motriu, cognitiu i afectiu), respectant el seu ritme.
Informació addicional
Durada

1 mes, 3 mesos

Mes d'inici

Febrer, Març, Abril, Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre, Octubre, Novembre, Desembre

Grup per edat

Grup 0-18 mesos, Grup 1-3 anys