Ioga en familia: “Plantem un hort”

20,00  IVA inclós

Dilluns día 22 de juliol de 17h a 18h.

Us convidem a gaudir d’un moment especial en família amb el nostre taller de Ioga en Família. Aquesta experiència ens permet connectar-nos i relaxar-nos junts a través d’una pràctica suau de ioga, una tècnica que ens ofereix benestar i pau interior des de fa segles.

 


Júlia Casals, Instructora de Ioga per la maternitat, doula, assessora de lactància i acompanyant perinatal. Fa més de 10 anys que acompanya a lees dones en totes les seves etapes vitals.

Descripció

Durant aquesta sessió d’una hora, petits i grans podran gaudir junts de la pràctica del ioga de la mà de la nostra estimada Júlia Casals. Fomentant la relaxació, la consciència corporal i el vincle familiar. A través de postures senzilles, exercicis de respiració i moments de calma, aquest taller està dissenyat per a tots els nivells i edats, creant un espai harmoniós i divertit per a tota la família.

Recomanat per a totes les edats i nivells de ioga, tot i que els més petits solen gaudir-ne més a partir dels 2 anys i mig fins als 13 o 14 anys d’edat. Si són més petits, també són benvinguts a unir-se a la pràctica amb nosaltres.