Ioga Dona

45 135 

Grup dilluns matí: 9:30h a 10:45h
Grup dilluns tarda: 18:30h a 19:45h
Grup dimecres migdia: de 14:30h a 15:45h
Grup dimecres tarda: 19:30h a 20:45h

Ioga Dona
Neteja

SKU N/A Categories ,

Júlia Casals, Instructora de Ioga per la maternitat, doula, assessora de lactància i acompanyant perinatal. Fa més de 10 anys que acompanya a lees dones en totes les seves etapes vitals.

Descripció

Ioga Dona, és molt més que ioga. És un espai setmanal de pausa i connexió a través de la respiració, el cos i la ment,  practicant ioga amb diferents tècniques.  L’objectiu és que cada dona connecti amb ella, amb la seva essència, el seu cos i els seus cicles, treballant els nostres xacres per trobar l’equilibri i enfocar-nos a les coses que ens costen més al nostre dia a dia (posar límits, cuidar-nos, etc).

El Ioga dona va dirigit a totes les dones que vulguin mantenir, millorar o recuperar el seu estat de salut amb un exercici que combina el moviment conscient, la respiració i la relaxació.

Tot acompanyades del poder del grup, altres dones que ens ajuden a arrelar-nos a la terra i a trobar el nostre centre. El capdavant de les sessions hi ha la Júlia Casals, doula i instructora de ioga que acompanya a dones en totes les seves etapes vitals des de fa més de 10 anys.

 

Informació addicional
Mes d'inici

Febrer, Març, Abril, Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre, Octubre, Novembre, Desembre

Dia de la setmana

Dimecres migdia, Dilluns matí, Dilluns tarda, Dimecres tarda

Durada

1 mes, 3 mesos