Cercle de dones

30 120 

Dissabte de 10h a 13h

13 abril, 11 de maig, 15 juny, 13 juliol

Cercle de dones
1 sessio
Seminari complert
Neteja

SKU N/A Categories ,

Carolina Harboe. Més de 10 anys acompanyant a dones en les seves etapes vitals de fertilitat, embaràs, canvis de composició corporal, menopausa, processos depuratius, equilibri de neurotransmissors. Porta des del 2019 coordinant i sostenint cercles de dones en format online i presencial.

Descripció

Cicle de 4 trobades en cercle de dones per treballar els nostres 4 cossos: físic, químic, emocional i energètic.

*13 Abril – El cos físic: l’exercici físic recomanat per la dona. Com moure’ns per aconseguir els millors resultats. La meva pell i com cuidar-la. Com cuidar els meus ossos. Proposarem un canvi de paradigma per poder tenir una relació sans amb el nostre cos físic.

*11 Maig – El Cos Químic: De què està format i com funciona. Parlarem de les nostres hormones sexuals metabòliques i circa dianes. Parlarem dels nutrients essencials, què menjar per equilibrar el meu cos químic, com escollir què menjar.

*15 Juny – El cos Emocional: farem un test de personalitat per conéixer’ns millor i trobar eines personalitzades per motivar-nos i gestionar l’estrès. Aprendrem sobre els neurotransmissors bàsics. No existeixen emocions “dolentes”. Trauma i tècniques bàsiques d’alliberació d’estrés emocional.

*13 Juliol – El cos Energètic: Explicarem què és l’aura, les xacres i tot el que l’ull no veu. Perquè estem sovint molt desconnectades i com tornar a connectar. L’aigua com a informació i practicarem l’energia. Iniciació al test muscular o Kinesiologia.

Acompanyat per Carolina Harboe.

Quan les dones ens reunim en cercle s’obre un espai sagrat, lliure de judici, amb un equilibri entre donar i rebre i amb la màgia que només sap crear l’energia femenina. Aprofita l’oportunitat per aprendre, compartir, riure i plorar al costat d’una tribu de dones unides per un mateix desig, viure plenament.

 

 

Informació addicional
Durada

1 sessio, Seminari complert