26 · 09 · 2020

Adolescència Conscient

Tens un/a fill/a adolescent? Et costa comunicar-te amb ell/a? Sents que et contesta malament? Creus que hi ha coses importants que no explica a casa?

Si aquest és el teu cas, això t’interessa! Et presentem: “Adolescència conscient”:

L’adolescència és una etapa complexa tant pels joves com pels pares i mares.

Per això, des de Blank presentem “Adolescència Conscient”, un grup de treball per a joves adolescents i pre-adolescents on treballarem l’acompanyament emocional i familiar a través de:

— Comunicació i teatre
— Comunicació i moviment
— Creativitat i ciutat

 


— Comunicació i teatre amb Pep Simon:

Utilitzant diferents tècniques treballarem:  expressió oral i corporal, imaginació, sentit de grup, dicció, gest, observació, improvisació, concentració, auto-control, respecte, tolerància, creació, reflexió, compromís, emoció, responsabilitat, ordre, anàlisi, …  Tot això en connexió amb la societat (grup, escola, família, amistats, …) i amb altres arts (música, pintura, dansa, …) o disciplines.


— Comunicació i moviment amb Sònia Cugat:

El moviment és vida. Si corporalment estem ben organitzats i el cos es manté flexible, quan vingui l’emoció de ràbia, tristesa, ira,…. l’emoció  no es quedarà dins nostre. Tal com ha entrat podrà tornar a sortir. D’aquesta manera evitarem dolències tant físiques com orgàniques. I ens acostarem més a una sensació de benestar. 


— Creativitat i ciutat amb Eva Marichalar-Freixa:

L’adolescència és l’etapa vital on la creativitat es troba en plena activitat i efervescència. Explorar-la a partir dels recursos que ens ofereix l’aire lliure i la ciutat permet aprendre de la riquesa dels nostres entorns més quotidians, socials i propers mentre compartim interessos i experiències. A partir de la singularitat de cadascun dels membres del grup s’aniran definint recorreguts, visites i formes individuals i col·lectives per a l’expressió creativa.


Tot plegat a través de:

— Acompanyament emocional i familiar amb Ester Garcia i Rosa Viñas:

Ester Garcia

Rosa Viñas

Identificar les emocions i acceptar els pensaments és la clau per poder gestionar el que sentim i arribar a comunicar-ho de manera funcional. Al llarg d’aquest projecte, professionals en salut emocional acompanyarem totes les activitats per potenciar i millorar les habilitats comunicatives, la dinamització del grup i acompanyar el procés de manera individual i al voltant de l’entorn familiar.

 


— Què és Adolescència Conscient?

És un grup de treball on els diversos professionals de Blank treballaran amb els joves, cadascú des de la seva especialitat i a través de l’acompanyament emocional i familiar.

— A qui va dirigit?

A joves adolescents i pre-adolescents

— Què treballarem?

Treballarem l’acompanyament emocional a través de la comunicació i el teatre, el moviment i la creativitat.

— Quan?

Cada dimecres de 17:30 a 19:30.

— Quina és la inversió?

125€/mensuals

— És segur?

Des de Blank complim amb totes les mesures de seguretat sanitàries. A més, les places són limitades. Les sessions es realitzaran a Blank en un espai obert i ventilat de més de 90m2.

 


Inscriu-te ara! Les places són molt limitades!